Süper Lig'de haftanın sonuçları

Turkcell Süper Lig'de 3. hafta mücadelesi Trabzonspor-Beşiktaş maçıyla tamamlandı. Haftanın son maçında deplasmanda Trabzonspor ile mücadele eden siyah-beyazlılar, bordo-mavililerle golsüz berabere kalırken, liderlik koltuğunu da Sivasspor'a bıraktı.Sahas

Süper Lig'de haftanın sonuçları

Turkcell Süper Lig'de 3. hafta mücadelesi Trabzonspor-Beşiktaş maçıyla tamamlandı. 

Haftanın son maçında deplasmanda Trabzonspor ile mücadele eden siyah-beyazlılar, bordo-mavililerle golsüz berabere kalırken, liderlik koltuğunu da Sivasspor'a bıraktı.

Sahasında Bursaspor'u 3-1 yenen Sivasspor, puanını 7'ye taşıyarak averajla liderlik koltuğuna oturdu. Aynı puana sahip takımlardan Gaziantepspor ikinci, Beşiktaş üçüncü ve Trabzonspor ise dördüncü sırada yer aldı. 

Ligde dün konuk ettiği Antalyaspor ile 1-1 berabere kalan Galatasaray 5 puanla 6. sırada bulunurken, deplasmanda Hacettepespor'a 2-1 yenilen Fenerbahçe ise 3 puanla 12. sırada haftayı tamamladı.

3.haftada oynanan karşılaşmalar ve sonuçlar şöyle:

Hacettepe – Fenerbahçe:  2-1

Konyaspor  – Denizlispor:  1-1

Kayserispor – Kocaelispor: 1-0

Galatasaray – Antalyaspor:1-1

Büyükşehir Bld – Ankaraspor: 1-2

Sivasspor – Bursaspor: 3-1

Gençlerbirliği – Eskişehirspor: 3-1

Gaziantepspor – Ankaragücü: 2-2

Trabzonspor – Beşiktaş: 0-0

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor