Süper Ligde erken yaprak dökümü

Spor Toto Süper Lig'de 10 Eylül'de başlayacak 2011-12 sezonu öncesi 5 kulüp, 2'si zorunlu olmak üzere teknik direktöründe son dakika değişikliğine gitti.Futboldaki şike ve teşvik iddialarına yönelik soruşturma kapsamında tutuklanan Bülent Uygun ile Eskişe

Süper Ligde erken yaprak dökümü

Spor Toto Süper Lig'de 10 Eylül'de başlayacak 2011-12 sezonu öncesi 5 kulüp, 2'si zorunlu olmak üzere teknik direktöründe son dakika değişikliğine gitti.

Futboldaki şike ve teşvik iddialarına yönelik soruşturma kapsamında tutuklanan Bülent Uygun ile Eskişehirspor Kulübü yollarını ayırdı ve yerine, bir dönem Galatasaray'ı da çalıştıran Alman Michael Skibbe'yi getirdi.

Beşiktaş'ta ise tutuklanan Tayfur Havutçu'nun sözleşmesi feshedilmezken, dönene dek yerine vekalet etmesi için Portekizli Carlos Carvalhal görev yapacak.

Gençlerbirliği'nde Giray Bulak'ın yerine Fuat Çapa, Manisaspor'da ise Hikmet Karaman'ın yerine Kemal Özdeş son anda takımın başına geçti.

Süper Lig'de son olarak da Mesut Bakkal ile Ankaragücü'nün yolları dün ayrılırken, başkent ekibi ligin başlamasına sayılı günler kala yeni teknik adam arayışına girdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor