Süper Lig'de devrim yapılacak!

Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Göksel Gümüşdağ, Spor Toto Süper Lig'in 2017'de ihaleye çıkacağını belirterek, yarın başlayacak Futbol Zirvesi'nde yaptıkları çalışmaları anlatacaklarını söyledi. FUTBOLA YENİ ÇEHRE Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Göksel Gümü

Süper Lig'de devrim yapılacak!

Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Göksel Gümüşdağ, Spor Toto Süper Lig'in 2017'de ihaleye çıkacağını belirterek, yarın başlayacak Futbol Zirvesi'nde yaptıkları çalışmaları anlatacaklarını söyledi.

FUTBOLA YENİ ÇEHRE

Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Göksel Gümüşdağ, katıldığı bir televizyon programında, yarın yapılacak Futbol Zirvesi Oturumu'nda geleceğe yönelik bir dizi kararların alınacağı açıklarken, yayın ihalesinin 2017 yılında yapılacağını vurguladı.

Gümüşdağ konuşmasında, futbolda devrim niteliğinde kararların alınacağını ifade ederek, kulüplerin vergi ve SGK borçları konusuna da parmak bastı ve, "Devlet kulüplerin karşısında değil, yanındadır. Borçlar konusunda son bir adım atılacak ve bundan sonra asla taviz verilmeyecektir. Spor Bakanımız Akif Çağatay Kılıç'a gösterdiği yakın çalışmaya ayrıca teşekkür ederim" dedi.

Gümüşdağ, yayın ihalesinin 2017 yılındaki konumunda şu anki fiyatından çok üstünde bir rakamla pazarlanacağının beklendiğini de söyledi.

2020 yılında Türkiye Süper Ligi'nin Avrupa'daki ülkelerde izlenebilen bir futbol organizasyonu olacağının beklendiğini söyleyen Gümüşdağ, "Altı aydır bu reformlar konusunda büyük bir çalışma yapıyoruz. Hollanda Lig'i 75 milyon Euro, Türkiye Süper Lig'i 450 milyon doların üstünde bir rakamla ihale ediliyorsa, bu ürünü daha cazip hale getirmek vazifemizdir. Futbol Zirvesi'ni işte bu reformları anlatmak için düzenledik" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor