Süper Lig'de değişiklik

Spor Toto Süper Lig'de bu haftadan itibaren kış topu kullanılacak.Türkiye Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamada, Nike'ın "Incyte Hi-Vis Ball" adlı sarı renkli kış topunun Süper Lig'de bu hafta oynanacak maçlardan itibaren kullanılmaya başlanacağı bel

Süper Lig'de değişiklik

Spor Toto Süper Lig'de bu haftadan itibaren kış topu kullanılacak.

Türkiye Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamada, Nike'ın "Incyte Hi-Vis Ball" adlı sarı renkli kış topunun Süper Lig'de bu hafta oynanacak maçlardan itibaren kullanılmaya başlanacağı belirtildi.

Açıklamada, Nike'ın yeni kış futbol topunun tepkiyi, dokunuşu, uçuş kabiliyetini ve görünürlüğü artıracak nitelikte performans özellikleriyle oluşturulduğu kaydedildi.

Laboratuvar ve saha ortamında test edilen kış topunun, görsel performans standardı Nike Radar (Hızlı Karar ve Müdahale) teknolojisini içerdiği aktarıldı.

Nike Hi-Vis Incyte'ın beş katlı yapısı, topa ilk dokunuşu kolaylaştırdığı, yüzeydeki yüksek elastikiyete sahip katmanın da daha net bir vuruş yapılmasına ve topun daha hızlı gitmesine yardımcı olduğu bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler