Süper Lig'de bir hoca daha gitti!

Gençlerbirliği'nde Teknik Direktör Mehmet Özdilek ile karşılıklı anlaşılarak yollar ayrıldı. Kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, "Ligde son haftalarda istediği sonuç ve puanları alamayan ekibimizde, teknik direktör Mehmet Özdilek ile yön

Süper Lig'de bir hoca daha gitti!

Gençlerbirliği'nde Teknik Direktör Mehmet Özdilek ile karşılıklı anlaşılarak yollar ayrıldı.

Kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, "Ligde son haftalarda istediği sonuç ve puanları alamayan ekibimizde, teknik direktör Mehmet Özdilek ile yönetim kurulu arasında yapılan görüşmenin ardından karşılıklı anlaşma ile yollarımız ayrıldı. Özdilek ve yardımcılarına birlikte olduğumuz süreçte gösterdikleri emeklere teşekkür ediyor, bundan sonraki çalışma hayatlarında başarılar diliyoruz" denildi.

Gençlerbirliği'nde ikinci kez görev alan Özdilek, ligin 4. haftasındaki Bursaspor maçında takımın başında sahaya çıkmıştı.  

Ligin 16. haftasında sahasında Fenerbahçe ile karşılaşacak Gençlerbirliği'ni, bu karşılaşmaya 21 yaş altı takımını çalıştıran Veyis Kanber hazırlayacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler