Süper Lig'de beklenmedik ayrılık!

    Eskişehirspor Kulübü Teknik Asbaşkanı Mehmet Akman, yaptığı yazılı açıklamada, N'Diaye'nin yönetime müracaat ederek Eskişehirspor'dan ayrılmak için talepte bulunduğunu kaydetti.Eskişehir'de yaşamaktan ve Eskişehirspor'un bir parçası olmaktan çok mutlu

Süper Lig'de beklenmedik ayrılık!

    Eskişehirspor Kulübü Teknik Asbaşkanı Mehmet Akman, yaptığı yazılı açıklamada, N'Diaye'nin yönetime müracaat ederek Eskişehirspor'dan ayrılmak için talepte bulunduğunu kaydetti.

Eskişehir'de yaşamaktan ve Eskişehirspor'un bir parçası olmaktan çok mutlu olduğunu belirten N'Diaye'nin bu talebinin, yönetim kurulu tarafından uygun görüldüğünü ifade eden Akman, "Futbolcu ile sözleşmemiz karşılıklı olarak feshedilmiştir. Kendisine Eskişehirspor'a verdiği emekler ve sağladığı katkılar için teşekkür eder, bundan sonraki futbol hayatında başarılar dileriz" ifadelerini kullandı.

nday.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler