Süper Ligde Başrol hakemlerin

Spor Toto Süper Lig’de görev yapan toplam 18 hakemden 13’ü, 19 önemli hata yaptı. İşte o kritik hatalar...Henüz 8 hafta geçmesine rağmen bu durum "Bu sezon nasıl bitecek" sorularını beraberinde getirdi.Hakemler daha sezon başı olmasına rağmen tam anlamıyl

Süper Ligde Başrol hakemlerin

Spor Toto Süper Lig’de görev yapan toplam 18 hakemden 13’ü, 19 önemli hata yaptı. İşte o kritik hatalar...

Henüz 8 hafta geçmesine rağmen bu durum "Bu sezon nasıl bitecek" sorularını beraberinde getirdi.

Hakemler daha sezon başı olmasına rağmen tam anlamıyla çöktü. İlk haftadan itibaren saç baş yolduran hakemler, şimdiden Süper Lig'de takımların kaderleriyle etkileyeek çok kritik hatalara imza attılar.

Her geçen gün daha kötü grafik çizerek MHK Kurulu Başkanı Yusuf Namoğlu'nun elini zayıflattılar. Süper Lig'de görev alan 18 hakemden, ilk 8 haftada 13'ü, 19 ciddi hata yaptı. Yoğun eleştiriler alan Namoğlu, "Çok iyi bir eğitim verdik.

Kimsenin gözünün yaşına bakmayacağız" demesine rağmen, bu hata yapanların tamamı dinlendirilse, bu kez Süper Lig'de görev yapacak isim bulmakta sıkıntı çekilecek.

1- YUNUS YILDIRIM: Fenerbahçe-Orduspor maçında Caner'in düşürülmesi net bir penaltıydı.
2- ÖZGÜR YANKAYA: F.Bahçe-Manisa maçında Semih'in son dakikada attığı nizami golü ofsayt gerekçesi ile saymadı.
3- BÜNYAMİN GEZER: Karabük-G.Saray maçında Muslera'yı haksız yere attı.
4- KUDDUSİ MÜFTÜOĞLU: Kayseri-F.Bahçe maçında Bilica'nın cezaalanı içinde elle oynamasına seyirci kaldı.
5- HALİS ÖZKAHYA: G.Antep-Beşiktaş maçında İsmail Köybaşı'na gösterdiği kırmızı kart öncesi ofsaytı atladı.
6- ÖZGÜR YANKAYA: Beşiktaş-Kayseri maçında kaleci Gökhan, yan topta İbrahim Toraman'ın burnunu kırdı. Bu pozisyonda penaltı gösterip kırmızı kart çalmadı.
7- HÜSEYİN GÖÇEK: G.Saray-Bursa maçında Stepanov, Eboue'yi düşürdü, penaltıydı.
8- HALİS ÖZKAHYA: Mersin İY-F.Bahçe maçında kaleci Hakan, Özer'i düşürdü. Bekir topa elle müdahale etti, burada da penaltıyı göremedi.
9- SÜLEYMAN ABAY: Bursa-Trabzon maçında Bursa'nın golünde ofsayt vardı.
10- ABDULLAH YILMAZ: G.Saray-G.Antep maçında çok kötüytü. Servet ve Sabri'yi haksız attı. Melo, Ujfalusi ve Selçuk'a ise kırmızı kart çıkartamadı.
11- BÜLENT YILDIRIM: G.Antep- F.Bahçe maçında 2 takımın 1'er penaltısını vermedi.
12- AYTEKİN DURMAZ: Orduspor- Manisa maçında Stancu'nun elle attığı golü görmedi.
13- BARIŞ ŞİMŞEK: Sivas- Eskişehir maçında konuk ekibin ofsayttan attığı golü atladı.

AYDINUS DERBİYİ GÜZELLEŞTİREN İSİMDİ
Hakemler konusunda yaşanan sıkıntılara rağmen Fırat Aydınus'un, Beşiktaş-F.Bahçe maçındaki başarılı yönetimi bir nebze olsun tartışmaları unutturdu. Aydınus verdiği yerinde kararlarla derbiyi hatasız bir şekilde tamamlayıp prestiji kurtardı. Bu yönetimiyle Yusuf Namoğlu'nu biraz olsun rahatlattı. Aydınus'a tüm hakem yorumcuları tam puan verirken, maçın yıldızı seçenler de oldu.

ALMANYA'DAN CÜNEYT ÇAKIR'A ÖZEL DAVET
FIFA kokartlı hakemimiz Cüneyt Çakır, 15 Kasım Salı günü Hamburg Arena'da Almanya ile Hollanda arasında oynanacak özel maçı yönetecek. Almanya Federasyonu'nun özel davet yazısı ile istediği Çakır'ın yardımcılıklarını Bahattin Duran ve Tarık Ongun yapacak. Hollanda, FIFA dünya sıralamasında 2., Almanya ise 3. sırada bulunuyor. Haziran 2011'den bu yana elit kategoride yer alarak Avrupa'nın en üst 23 hakemi arasında bulunan Çakır, son olarak Devler Ligi'nde Real Madrid-Lyon  maçında düdük çalmıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor