Süper Ligde başarılı olacağız!

Spor Toto Süper Lig ekibi Samsunspor'un başarılı oyuncusu Ufuk Bayraktar, ''Geçen senenin bize vermiş olduğu kuvvet ve cesaretle Süper Lig'de başarılı olacağımıza inanıyorum'' dedi. Bayraktar, yeni sezon hazırlıklarıyla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Süper Ligde başarılı olacağız!

Spor Toto Süper Lig ekibi Samsunspor'un başarılı oyuncusu Ufuk Bayraktar, ''Geçen senenin bize vermiş olduğu kuvvet ve cesaretle Süper Lig'de başarılı olacağımıza inanıyorum'' dedi.

Bayraktar, yeni sezon hazırlıklarıyla ilgili değerlendirmelerde bulundu. Çok zor geçen bir sezon sonrasında Süper Lig'e çıktıklarını belirten Bayraktar, şöyle devam etti:

''Yurt içinden ve yurt dışından Bank Asya 1. Ligi'ni takip edenlerde biliyor ki çok zorlu rakiplerle mücadele ettik. Sezon sonunda Süper Lig ipini göğüslemek bize büyük gurur verdi. Her şeye rağmen Süper Lig'e çıkmayı başardık. Her kesimden büyük destek gördük. Tüm takım arkadaşlarımızla birlikte iyi bir mücadele örneği gösterdik. Burada bu mücadelemizin Süper Lig'e çıkmamızda büyük rol oynadığını düşünüyorum.''

Mevcut oyuncular ve takıma yeni katılanlar ile uyum içinde yeni sezon hazırlıklarını sürdürdüklerini vurgulayan Bayraktar, ''8 yıldır profesyonel futbol oynuyorum. Birçok takım gördüm, farklı farklı kulüplerde oynadım. Her teknik direktörden de bir şeyler öğrendim. Vladimir Petkovic ve yardımcı antrenörlerinden de çok şey öğreneceğiz. Yeni sezon öncesi tesislerimizde yaptığımız idmanlarda çok zorlu bir etaptan geçiyoruz'' diye konuştu.

Süper Lig'de takım ruhunu yakalayan kulüplerin başarılarının kaçınılmaz olacağına inandığının da altını çizen Bayraktar, şunları söyledi:

''Hocalarımızın çalışma sistemleri bizi zorlasa da takım olarak iyi bir hava içindeyiz. Bu çalışma temposu bizi Süper Lig'de iyi bir yere taşıyacaktır. Takım ruhunu sahaya yansıtacak bir Samsunspor'un Süper Lig'de hiçbir takımdan çekinmeyeceğini düşünüyorum. Geçen senenin bize vermiş olduğu bir güven var. Bu yüzden takım olarak her şeye pozitif bakıyoruz. Geçen senenin bize vermiş olduğu kuvvet ve cesaretle Süper Lig'de başarılı olacağımıza inanıyorum.''

Ufuk Bayraktar, geçen sezonun devre arasında Diyarbakırspor'dan Samsunspor'a geldiğini ve tercihini Samsunspor yönünde kullanmasına en büyük etkinin de kırmızı-beyazlı takımın coşkulu taraftarı olduğunu belirterek, şunları kaydetti:

''Taraftarlardan istediğimiz, geçen sezon gösterdiği coşkulu desteği bu senede aynı oranda göstermesidir. İyi günde kötü günde aynı desteği vermelerini ve bizi yalnız bırakmamalarını istiyoruz. Ben Samsunspor'a taraftarlarını severek geldim. Samsunspor'a gelmemde taraftarların büyük etkisi var.''

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler