Süper Lig yolunda ilk finalist belli oldu! Karadeniz ekibi kazanırsa...

Süper Lig yolunda ilk finalist Altay oldu.

Süper Lig yolunda ilk finalist belli oldu! Karadeniz ekibi kazanırsa...

Altay, İstanbulspor’u yenip Süper Lig için finale yükseldi

İlk maçta 3-2 mağlup ettiği İstanbulspor'u deplasmanda da 1-0 yenen Altay, Süper Lig yolunda play-off finaline yükseldi.

TFF 1. Lig play-off yarı finalinde İstanbulspor ile Altay rövanş maçında karşı karşıya geldi. Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadı’ndaki mücadeleyi konuk takım 1-0 kazanarak 3. kez finale yükseldi.

Son olarak 2002-2003 sezonunda Süper Lig’de mücadele eden İzmir temsilcisi, 3-2 kazandığı ilk maçtaki avantajı iyi değerlendirip 85. dakikada Deniz Kadah’ın golüyle final biletini cebine koydu.

Temposuz geçen mücadelede takımlar öncelikli olarak savunmayı düşünürken sakatlıklar nedeniyle sık sık duran oyunda, 76. dakikada Paixao’nun yerine oyuna giren Deniz şık plase golüyle kaleci Alperen’i mağlup etti.

Altay, 26 Mayıs Çarşamba günü Samsunspor-Altınordu eşleşmesinin galibiyle TFF tarafından daha sonra ilan edilecek statta Süper Lig’e çıkmak için final maçı oynayacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor