Süper Lig yine seyircisiz

Süper Lig'in 13. haftasının tamamlanmasının ardından seyirci sayıları açıklandı. Pazartesi günü Kadıköy'de oynanan Fenerbahçe-Trabzonspor derbisi 37 bin 500'le en çok izlenen karşılaşma oldu.    Sezon başladığında 38 bin 320 kombine sattığını açıklayan Sa

Süper Lig yine seyircisiz
Süper Lig'in 13. haftasının tamamlanmasının ardından seyirci sayıları açıklandı. Pazartesi günü Kadıköy'de oynanan Fenerbahçe-Trabzonspor derbisi 37 bin 500'le en çok izlenen karşılaşma oldu. 
 
Sezon başladığında 38 bin 320 kombine sattığını açıklayan Sarı-Lacivertli kulüp, kart sayısının yine altında kaldı. Yıldız transferleriyle Ülker Stadı'nı tıklım tıklım doldurmayı hedefleyen yönetim, ilk 13 haftada 32 bin 833 taraftar ortalamasına ulaştı. Beşiktaş'ın liderliğini kaybettiği Akhisar Belediyespor müsabakasını 11 bin 455 kişi takip etti. İç saha maçlarını Atatürk Olimpiyat ve Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda yapan Siyah-Beyazlılar, 15 bin 665'te kaldı. 
 
Kasımpaşa deplasmanında zirveden bir adım daha uzaklaşan Galatasaray'ın maçında tribünlerdeki boşluklar göze çarptı. Lacivert-Beyazlıların destekçileri ilgi göstermeyince doluluk oranı yüzde 28'i ancak buldu. 
 
Cim Bom'a gönül veren 4 bin taraftar, kendilerine ayrılan bölümü doldurdu. Sarı-Kırmızılılar, Arena'da ise 22 bine erişti ve Fenerbahçe'nin ardından ikincilikle yetindi. 
 
Bu yılın en büyük çıkışını Konyaspor yaptı. 16 bin 669 ortalamayı yakalayan Yeşil-Beyazlılar, üçüncü basamakta. 
 
Diğer karşılaşmaların detayları şöyle:
 
Eskişehirspor-Mersin İdman Yurdu: 6757
Sivasspor-Başakşehir: 3861
Rizespor-Konyaspor: 3423
Antalyaspor-Osmanlıspor: 1200
Gençlerbirliği-Gaziantepspor: 1315
Bursaspor-Kayserispor: Seyircisiz.
 
(Zaman)

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor