Süper Lig yıldızının kafasında sandalye kırdılar!

Kayseri Erciyessporlu Royston Drenthe, Madrid'de bulunan bir gece kulübünde karıştığı kavgaya karıştı.BARDA KAVGAYA KARIŞTIİspanyol basınında yer alan haberler ve polis kaynaklarından edinilen bilgilere göre Hollandalı yıldız gece kulübünü terk etmek zoru

Süper Lig yıldızının kafasında sandalye kırdılar!

Kayseri Erciyessporlu Royston Drenthe, Madrid'de bulunan bir gece kulübünde karıştığı kavgaya karıştı.

BARDA KAVGAYA KARIŞTI

İspanyol basınında yer alan haberler ve polis kaynaklarından edinilen bilgilere göre Hollandalı yıldız gece kulübünü terk etmek zorunda kaldığı büyük bir kavgaya dahil oldu. Sandalye ve masaların havada uçtuğu, Drenthe'nin de bu sandalyelerden nasibini aldığı kavga sonrasında 28 yaşındaki oyuncu mekandan ayrıldı.

KAFASINDA SANDALYE KIRILDI

Haberlerde Hollandalı yıldızın başında bir sandalye kırıldığı, bu nedenle yaralandığı ancak hastaneye gitmeyi reddettiği belirtildi. Polis kaynaklarına göre Drenthe kavga sonrasında gözaltına alınmadı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor