Süper Lig tescil edilmeyecek mi? TFF'den iddialara yanıt geldi

Süleyman Hurma'nın "Süper Lig tescil edilmeme tehlikesi ile karşı karşıya" sözlerine TFF'den yanıt geldi.

Süper Lig tescil edilmeyecek mi? TFF'den iddialara yanıt geldi

Türkiye Futbol Federasyonu, Fatih Karagümrük Başkanı Süleyman Hurma'nın iddialarına ilişkin bir açıklama yaptı.

Karagümrük Başkanı Hurma katıldığı bir canlı yayın programında, "FIFA ve UEFA Türk futbolunu takibe almış durumda. Şunu da net bilelim, Türkiye Ligi, bu durum böyle devam ederse tescil olmama tehlikesiyle karşı karşıya" demişti.

Süleyman Hurma'nın sözleri sonrası TFF'den "FIFA’nın müdahalesi, ligin tescil edilmemesi gibi manipülatif, yalan beyanlara itibar edilmemelidir" şeklinde açıklama geldi.

TFF tarafından yapılan açıklama şu şekilde;

"FIFA ve UEFA ile ilişkilerimiz son derece üst düzeyde devam etmektedir. FIFA ve UEFA ile TFF heyetleri arasında karşılıklı ziyaretler, Türk futbolunun gelişimine yönelik çalışmalar artarak sürmektedir. Bugünlerde Riva’da ve Antalya'da alt yaş kategorilerinde UEFA’nın uluslararası turnuvalarına ev sahipliği yapıyoruz. 2024 ve ev sahibi olacağımız 2032 Avrupa Futbol Şampiyonaları hazırlık sürecinde FIFA’nın müdahalesi, ligin tescil edilmemesi gibi manipülatif, yalan beyanlara itibar edilmemelidir" ifadelerine yer verildi.

İlgili Haberler
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor