Süper Lig takımından inanılmaz karar!

Zirve iddiasıyla başladığı sezonu ancak 13. sırada bitirebilen Kasımpaşa Kulübü, görülmemiş bir karar aldı.Spor Toto Süper Lig'de sezonu 13. sırada tamamlayan Kasımpaşa, kadrosunda büyük bir değişime gitme kararı aldı. Lacivert beyazlı yönetim, teknik dir

Süper Lig takımından inanılmaz karar!

Zirve iddiasıyla başladığı sezonu ancak 13. sırada bitirebilen Kasımpaşa Kulübü, görülmemiş bir karar aldı.

Spor Toto Süper Lig'de sezonu 13. sırada tamamlayan Kasımpaşa, kadrosunda büyük bir değişime gitme kararı aldı. Lacivert beyazlı yönetim, teknik direktör Önder Özen'in raporu doğrultusunda 17 futbolcuyla yollarını ayırmaya karar verdi.

Yönetim kurulu, sözleşmeleri devam eden Ryan Babel, Veysel Sarı, Barış Başdaş, Tunay Torun, Adem Büyük, Sanharib Malki, Andreas Isaksson, Andre de Castro, Ferhat Kiraz, Orhan Şam, Yusuf Mersin ve Kubilay Aktaş'tan kendilerine kulüp bulmalarını istedi.

Sözleşmeleri biten İlhan Eker, Sancak Kaplan, Alpaslan Öztürk, Atila Turan ve Dvali ile de devam edilmeme kararı alındı.

Kasımpaşa, sezon başında Galatasaray'dan aldığı Veysel Sarı'yı da gönderdi.

KADRODA 7 FUTBOLCU KALDI

Kasımpaşa Kulübü'nün aldığı karara göre, mevcut kadrodan 7 oyuncu ile devam edilecek.
Teknik heyet, mevcut kadrodan kaleci Ertaç Özbir ile Ryan Donk, Erhan Kartal, İsmail Ayaz, Oscar Scarione, Eren Derdiyok ve Bartu Kurtuldu'nun kalmasını istedi.

Ayrıca Osmanlıspor'da kiralık olarak forma giyen Kerem Şeras, yeni sezon için kadroya dahil edilecek.

BABEL KENDİ AYRILMAK İSTEDİ

Kasımpaşa'nın Hollandalı futbolcusu Ryan Babel'in Galatasaray ya da Beşiktaş'a transfer olmak için ayrılmak istediği öğrenildi. Kulüp yönetiminin kalmasını istediği Hollandalı futbolcunun, Galatasaray ve Beşiktaş ile transfer görüşmesi yaptığını ifade ettiği, bunun üzerine de kendisiyle devam edilmeme kararı alındığı kaydedildi.
Bu arada teknik direktör Önder Özen'in transfer çalışmaları için önümüzdeki günlerde yurt dışına gideceği belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler