Süper lig Takımı hocasını buldu!

Spor Toto Süper Lig takımlarından Mersin İdmanyurdu’nda kulüp başkanı Ali Kahramanlı, mevcut teknik direktörleri Rıza Çalımbay ile prensipte anlaştıklarını, yeniden sözleşme imzalayacaklarını söyledi.Çalımbay’ı uzun süredir tanıdıklarını ve ikili ilişkile

Süper lig Takımı hocasını buldu!

Spor Toto Süper Lig takımlarından Mersin İdmanyurdu’nda kulüp başkanı Ali Kahramanlı, mevcut teknik direktörleri Rıza Çalımbay ile prensipte anlaştıklarını, yeniden sözleşme imzalayacaklarını söyledi.

Çalımbay’ı uzun süredir tanıdıklarını ve ikili ilişkilerinin iyi olduğunu ifade eden Kahramanlı, tecrübeli çalıştırıcı ile birçok konuyu konuştuklarını ve prensipte anlaştıklarını söyledi.

Bu hafta içinde Çalımbay ile masaya oturarak sözleşmesini uzatacaklarını açıklayan Başkan Kahramanlı, "5-6 tane sözleşmesi biten oyuncumuz var. Bunlarla anlaşıp, Rıza hocayla da yeniden sözleşme imzalayıp artık önümüze bakacağız. Biz sıkıntı yaşayacağımızı düşünmüyoruz. Diğer takımlar yeni transferler yapacak ve uyum süreci yaşayacak. Bizim uyum sürecimiz olmayacak" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler