Süper Lig puan durumu ve Süper Lig maç sonuçları

Süper Lig'de 20. hafta oldukça çekişmeli geçiyor. İşte oluşan Süper Lig puan durumu...

Süper Lig puan durumu ve Süper Lig maç sonuçları

Haber61 Spor Servisi

Süper Lig'de 20. hafta tüm heyecanıyla sürerken heyecanın üst seviyede olduğu maçlar oynanıyor. Süper Lig Puan Durumu da iyice kızışmaya başladı.

Ligin ilk maçında cuma günü Karbükspor ile Beşiktaş karşı karşıya geldi. Zorlu mücadele sürpriz şekilde Karabükspor Beşiktaş'ı 2-1 mağlup etmeyi başardı ve siyah beyazlı takımın liderliğine önemli bir darbe vurdu.

Cumartesi oynanan maçlar adeta nefes kesti. Günün ilk maçında Alanyaspor sahasında Gençlerbirliği'ni ağırladı. Akdeniz ekibi sahasında 3-0 kazandı.

Günün ikinci maçında Trabzonspor deplasmanda Osmanlıspor'a konuk oldu. Baştan sona büyük heyecana sahne olan karşılaşmada gülen taraf 1-0 lık galibiyetle Trabzonspor oldu. Bordo mavililer böylece puan durumundaki rakiplerinden biri olan Osmanlıspor'un yerine yerleşti.
osmanlıspor trabzonspor

Günün son maçında ise Fenerbahçe Bursaspor'a konuk oldu. Zorlu karşılaşma karşılıklı birer golle 1-1 sona erdi.

Pazar günü oynanan ilk karşılaşmalarda Akhisar Belediyespor evinde Çaykur Rizespor'u 1-0 mağlup etti. Kasımpaşa ise evinde Başakşehir'i 4-0'lık skorla geçti. Diğer bir karşılaşmada Konyaspor evinde Antalyaspor ile 1-1 berabere kaldı. Günün son karşılaşmasında ise Galatasaray, Kayserispor'a kendi evinde 2-1 mağlup oldu. 



SÜPER LİG PUAN DURUMU
Süper Lig puan durumu ve Süper Lig maç sonuçları


KALAN MAÇLAR


13 Şubat Pazartesi:

20.00 Gaziantepspor-Adanaspor (Gaziantep Arena)

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor