Süper Lig puan durumu ve fikstür

Süper Lig puan durumu haftanın ardından nasıl oluştu? İşte puan tablosu, oynanan maçlar ve gelecek hafta fikstürü...

Süper Lig puan durumu ve fikstür

Süper Lig'de 22. hafta maçları tamamlandı. Süper Lig puan durumu iyice kızışmaya başladı. İşte bu hafta yaşananlar ve süper lig puan durumu...


22. Hafta cuma günü oynanan maçlarla başladı. İlk maçta Çaykur Rizespor sahasında 4-2 Kayserispor'a mağlup oldu. Aynı gün oynanan Kasımpaşa Bursaspor maçında kazanan 4-0'lık net sonuçla ev sahibi oldu.

Cumartesi günü ise 3 karşılaşma oynandı. Günü ilk maçında saat 15.00'te Alanyaspor sahasında Adanaspor'u ağırladı ve rakibini 4-1 yendi. Saat 16.00'da başlayan  Akhisar Belediyespor Antalyaspor maçında ev sahibi ekip sahadan 3-0 galip ayrıldı.  Günün son maçında ise Konyaspor ile Trabzonspor karşılaştı ve maç 1-1 berabere sonlandı.

Pazar günü de ligde 3 maç oynandı. İlk karşılaşma saat 13.30'da Karabükspor ile Gençlerbirliği arasında oynandı. Bu karşılaşmada gülen taraf 1-0'la ev sahibi takım oldu. Saat 16.00'da ise Osmanlıspor ile Başakşehir karşı karşıya geldi. Karşılaşmada kazanan 1-0'la Başakşehir oldu. Günün son maçında saat 19.00'da Gaziantepsor sahasında Fenerbahçe'yi ağırladı ve maç 1-1 berabere sonlandı.

Haftanın son maçı bugün Galatasaray ile Beşiktaş arasında oynandı. Zirveyi yakından ilgilendiren karşılaşmada Beşiktaş deplasmanda 1-0 galip geldi.

SÜPER LİG PUAN DURUMU

süper lig puan durumu

Gelecek haftanın fikstürü

Süper Lig'in 23. haftası Cuma günü saat 20.00'de oynanacak Trabzonspor Karabükspor maçı ile başlayacak.

Cumartesi günü, Bursaspor Gaziantepspor'u (saat: 16.00) , Beşiktaş ise Çaykur Rizespor'u ( saat:19.00) ağırlayacak.

Pazar günü, Başakşehir - Alanyaspor ( saat:13.30)  , Adanaspor - Konyaspor (saat: 16.00) , Fenerbahçe - Osmanlıspor( saat 19.00)  ve Kayserispor - Kasımpaşa(saat 19.00) maçları oynanacak.

Haftanın son maçları ise pazartesi günü oynanacak. Gençlerbirliği sahasında Akhisar'ı (saat 19.00) ağırlarken Galatasaray'da Antalyaspor'a (saat: 20.00) konuk olacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler