Süper Lig maçları ŞİFRESİZ

Reyting ölçümlerinin sağlıksız olduğunu iddia eden TRT Genel Müdürü, yeni bir sistem kurmaya çalıştıklarını söyledi.MAÇLARI ŞİFRESİZ VERMEK İSTİYORUZTRT'nin maç yayınlarına talip olduğunu belirten İbrahim Şahin, şifreyi kaldırıp açık yayıncılık yapacaklar

Süper Lig maçları ŞİFRESİZ

Reyting ölçümlerinin sağlıksız olduğunu iddia eden TRT Genel Müdürü, yeni bir sistem kurmaya çalıştıklarını söyledi.

MAÇLARI ŞİFRESİZ VERMEK İSTİYORUZ

TRT'nin maç yayınlarına talip olduğunu belirten İbrahim Şahin, şifreyi kaldırıp açık yayıncılık yapacaklarını söyledi. Şahin, "Maç yayınlarının şifresiz, açık yapılmasından yanayım. Bu konuda çalışma yaptırıyorum. Arjantin modelini inceletiyorum" dedi.

TRT'de kaç kişinin çalıştığını bilmediğini kaydeden Şahin, lig maçlarını da şifresiz yayınlamak istediklerini açıkladı...
Gazetecilerle bir araya gelen TRT Genel Müdürü İbrahim Şahin, reyting ölçümlerinden kurumun personel politikasına, yeni açacakları kanallardan maçların şifresiz yayınlanmasına kadar çeşitli konularda çarpıcı açıklamalar yaptı. AGB'nin yaptığı reyting ölçümlerinde gri noktaların bulunduğunu belirten Şahin, "Bize bu gri noktaları izah edemediler.

AGB'ye TRT'nin de içinde yer aldığı bir komisyon kuralım, burada bizi ikna edin dedik. Çözüm bulacağız dediler ama bir sonuç çıkmadı. Şimdi biz ihaleye çıkıyoruz, ölçümü biz yapacağız. Bir iki ay içerisinde bu olacak. Eğer bu sağlıklı olursa 7-8 özel TV'de bu sisteme katılacak" dedi.


HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor