Süper Lig kulüplerinden başsağlığı mesajları

Trabzonspor, Galatasaray, Beşiktaş, Bursaspor, Medicana Sivasspor ve Çaykur Rizespor kulüpleri, başsağlığı mesajı yayımladı. Spor Toto Süper Lig ekipleri Trabzonspor, Galatasaray, Beşiktaş,  Bursaspor, Medicana Sivasspor ve Çaykur Rizespor, Hakkari ve Iğ

Süper Lig kulüplerinden başsağlığı mesajları

Trabzonspor, Galatasaray, Beşiktaş, Bursaspor, Medicana Sivasspor ve Çaykur Rizespor kulüpleri, başsağlığı mesajı yayımladı.

Spor Toto Süper Lig ekipleri Trabzonspor, Galatasaray, Beşiktaş,  Bursaspor, Medicana Sivasspor ve Çaykur Rizespor, Hakkari ve Iğdır'daki terör  saldırıları nedeniyle başsağlığı mesajı yayımladı.
 
Kulüplerden yapılan açıklamada, Hakkari'nin Dağlıca bölgesi ve  Iğdır'da meydana gelen terör saldırılarına tepki gösterilerek, şehit düşen 16 asker ve 14 polis için başsağlığı dileğinde bulunuldu.
 
Terör saldırılarında yaralanan görevliler için de geçmiş olsun mesajları paylaşıldı. 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor