Süper lig için son dakika kararı!

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Ankara ve  Diyarbakır'daki terör saldırısında hayatını kaybedenler için 19-22 Şubat  tarihlerinde yapılacak tüm profesyonel maçlarda saygı duruşunda bulunulacağını  duyurdu.    TFF'den yapılan açıklama şöyle;   'Ankara ve

Süper lig için son dakika kararı!
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Ankara ve  Diyarbakır'daki terör saldırısında hayatını kaybedenler için 19-22 Şubat  tarihlerinde yapılacak tüm profesyonel maçlarda saygı duruşunda bulunulacağını  duyurdu. 
 
TFF'den yapılan açıklama şöyle;
 
'Ankara ve Diyarbakır'da Türk Silahlı Kuvvetleri personelini taşıyan araçlara yapılan hain terör saldırılarında çok sayıda asker ve sivil vatandaşımızın hayatını kaybetmesi nedeni ile 19.02.2016 - 22.02.2016 tarihleri arasında oynanacak tüm profesyonel müsabakalar öncesinde 1 dakikalık saygı duruşunda bulunulacak.' denildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor