Süper Lig hakemlerinden flaş hamle! İstifa ettiler

Süper Lig ve VAR hakemlerinde flaş bir hamle geldi.

Süper Lig hakemlerinden flaş hamle! İstifa ettiler

Süper Lig ve VAR hakemlerinin tamamı, Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği üyeliğinden istifa etti.

Bu karar, MKE Ankaragücü - Çaykur Rizespor maçının ardından yaşanan olayların ardından geldi. Maç sonrasında Ankaragücü Başkanı Faruk Koca'nın, FIFA kokartlı hakem Halil Umut Meler'e yönelik yumruklu saldırısı, futbol camiasında geniş yankı uyandırdı. Sabah saatlerinde, Süper Lig ve 1. Lig hakemleri, Meler'in tedavi gördüğü hastanede bir araya geldi ve burada Arda Kardeşler ile Mete Kalkavan adına yapılan açıklamalarda, futbol konusunda konuşmanın şu an için uygun olmadığı ve kariyerleriyle ilgili kararlarını önümüzdeki günlerde açıklayacakları belirtildi.

Bu gelişmelerin ardından hakemler, önemli bir karar alarak, Süper Lig ve VAR hakemlerinin tamamı olarak Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği üyeliklerinden istifa etti.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
26 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler