Süper Lig ekibinden transfer

Kasımpaşa, Bulgaristan'ın FC Litex Lovetch takımında forma giyen 25 yaşındaki sağ bek oyuncusu Strahil Popov ile 1,5 + 1 yıllığına sözleşme imzaladı. Spor Toto Süper Lig'de ilk yarıyı 30 puanla 4. sırada tamamlayan Kasımpaşa, ara transfer döneminin açılma

Süper Lig ekibinden transfer

Kasımpaşa, Bulgaristan'ın FC Litex Lovetch takımında forma giyen 25 yaşındaki sağ bek oyuncusu Strahil Popov ile 1,5 + 1 yıllığına sözleşme imzaladı.

Spor Toto Süper Lig'de ilk yarıyı 30 puanla 4. sırada tamamlayan Kasımpaşa, ara transfer döneminin açılmasıyla ilk transferini de gerçekleştirdi. İstanbul ekibi, Bulgaristan'ın FC Litex Lovetch takımında forma giyen 25 yaşındaki sağ bek oyuncusu Strahil Popov ile 1,5 + 1 yıllığına sözleşme imzaladı.

Bulgaristan doğumlu 25 yaşındaki sağ bek, futbola Litex Lovetch altyapısında başladı. Daha sonra Lokomotiv Mezdra ve PDFC Montana takımlarında kiralık olarak forma giyen Popov, defansif orta saha ve sağ kanat olarak da oynayabiliyor. Takım kaptanı olan Popov, bu sezon Lovetch formasıyla 22 maça çıktı ve 1 gol ve 4 asist yaptı. Genç oyuncu, Bulgaristan A Milli Takım formasını ise 2 kez giydi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor