Süper Lig ekibinden 12 ayrılık birden

Denizlispor'dan 12 futbolcu ayrılıyor.

Süper Lig ekibinden 12 ayrılık birden

Süper Lig'den düşen ilk takım durumundaki Yukatel Denizlispor'da sezon sonu sözleşmesi sona erecek 12 futbolcu takımdan ayrılacak. Hugo Rodallega'ya ise şimdiden iki sürpriz talip çıktı. İşte Denizli temsilcisinde yaşanan son dakika gelişmesi...

KÜME DÜŞÜNCE DAĞILMA BAŞLADI 

Sahasında Çaykur Rizespor'a 1-0 yenilerek bitime 3 hafta kala umutlarını matematiksel olarak yitiren yeşil-siyahlılarda küme düşme kesinleşmişti. Bu durum sonrası ayrılık haberleri peş peşe gelmeye başladı.

12 FUTBOLCU KESİN OLARAK GİDİYOR 

Gelecek sezon TFF 1. Lig'de mücadele edecek olan Denizlispor'da yıldız oyuncular başta olmak üzere tam 12 futbolcu kesin olarak ayrılıyor. Takımdan kesin olarak ayrılan isimler şöyle;

RODALLEGA DA YOLCU 

Takımın yıldız ismi Hugo Rodallega'nın yanı sıra Muris Mesanovic, Radoslaw Murawski, Hadi Sacko

İŞTE DİĞER İSİMLER 

Ayman Ben Mohamed, Sakıb Aytaç, Kubilay Aktaş, Mix Diskerud

SÖZLEŞMELERİ BİTİYOR 

Hasan Ayaroğlu, Ahmed Yasin, Mathieu Dossevi ve Ali Yavuz Kol'un sözleşmeleri sona erecek. 

4 İSİM DAHA ÖNCEDEN AYRILMIŞTI 

Süper Lig macerası 2 yılda sona erip ligden düşme üzüntüsünü yaşayan takımda sözleşmesi devam eden bazı futbolcuların da yaşanan mali sorunlar nedeniyle takımdan ayrılabileceği ifade edildi. Daha önce yabancılardan Neven Subotic, İsmail Aissati, Costel Pantilimon ve Tiago Lopes, sezon devam ederken alacaklarının ödenmediğini gerekçe göstererek tek taraflı fesihle takımdan ayrılmıştı.

ALİ TANDOĞAN DA BELİRSİZ 

Kadroda yaprak dökümü yaşaması beklenen Denizlispor'da Teknik Direktör Ali Tandoğan'ın da takımın başındaki geleceğinin belirsiz olduğu belirtildi.

RODALLEGA'YA İKİ TALİP 

Yeni Asır'ın haberine göre ise TÜRK futbol tarihinde 39 yıl sonra namağlup şampiyon olarak 2. Lig'den 1. Lig'e çıkmayı başaran Manisa Futbol Kulübü'nde yönetim kolları sıvadı. Siyah-beyazlı kurmayların listesinde son olarak Süper Lig'de Denizlispor'da forma giyen Hugo Rodallega'nın olduğu öğrenildi. Denizlispor ile küme düşme acısı yaşayan Kolombiyalı forvet ile Manisa ekibinin kurmaylarının temasa geçtiği öğrenildi.

EYÜPSPOR DA İSTİYOR 

Deneyimli oyuncu için 1. Lig'in yeni temsilcisi Eyüpspor'un da devrede olduğu bildirildi. Uzun yıllardır Türkiye'de top koşturan 35 yaşındaki forvet oyuncusu, Süper Lig'de 188 maçta rakip fileleri 69 kez havalandırdı ve 11 golün pasını verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler