Süper Lig ekibinde yeni teknik adam belli oldu!

Süper Lig ekiplerinden Konyaspor'da yeni teknik direktör belli oldu.

Süper Lig ekibinde yeni teknik adam belli oldu!

Süper Lig ekiplerinden Konyaspor, Aleksandar Stanojevic ile yollarını ayırmasının ardından yeni teknik direktörünü Hakan Keleş olarak belirledi.

Keleş, son olarak Giresunspor'da görev yapmış ve 2022-23 sezonunda takımı Süper Lig'e çıkarmıştı. Giresunspor'da 110 maçta görev alan Keleş, 1.43'lük puan ortalaması tutturmuştu.

Keleş, Konyaspor'da ilk maçına 10 Aralık 2023 tarihinde Adana Demirspor deplasmanında çıkacak.

Konyaspor’un Keleş ile bir çıkış yakalamayı hedeflediği ve konyaspor’un yaşadığı sıkıntılı günlerden kurtulacağı beklentisi şehirde hakim.

Bilindiği gibi Keleş, Giresunspor'da gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekmişti. Konyaspor'da da benzer bir performans sergilemesi bekleniyor.

Keleş'in Konyaspor'da başarılı olması, Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren bir takıma daha sahip olması anlamına geliyor. Konyaspor, Keleş'in gelişiyle birlikte daha da güçlenmiş bir kadroya sahip oldu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler