Süper Lig ekibi ilk imzayı attırdı

Süper Lig'de bu sezon beklenmedik bir performans gösteren Konyaspor, sözleşmesi sezon sonunda sona erecek olan golcüsü Rangelov ile yeniden anlaşarak 1 yıl opsiyonlu 2 yıllık sözleşme imzaladı.   İmza töreninde konuşan Konyaspor başkanı Ahmet Şan, Rangelo

Süper Lig ekibi ilk imzayı attırdı
Süper Lig'de bu sezon beklenmedik bir performans gösteren Konyaspor, sözleşmesi sezon sonunda sona erecek olan golcüsü Rangelov ile yeniden anlaşarak 1 yıl opsiyonlu 2 yıllık sözleşme imzaladı.
 
İmza töreninde konuşan Konyaspor başkanı Ahmet Şan, Rangelov'un başarısını sürdüreceğine olan inancının tam olduğunu belirterek " Takımı bozmamak için iç transferleri yapıyoruz. Kupa maçlarımız ve 5 lig maçımız kaldı. En iyi sonuçları almak için uğraşacağız.  Takımımız güzel bir performans sergiledi. Rangelov'la yaptığımız anlaşmanın hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor