Süper Lig ekibi çıldırdı! Bir dünya yıldızı daha geliyor!

Süper Lig'in yeni ekibi Adana Demirspor için David Luiz iddiası.

Süper Lig ekibi çıldırdı! Bir dünya yıldızı daha geliyor!

Süper Lig'in yeni ekibi Adana Demirspor, dünyaca ünlü savunmacı David Luiz'le anlaşmaya vardı. Başkan Murat Sancak'ın transferini bizzat gerçekleştirdiği yıldız futbolcu, son dakika bir pürüz çıkmaması durumunda İstanbul'a gelerek Mavi Şimşekler'le 2 yıllık sözleşmeye imza atacak.

Adana Demirspor transfer döneminde fırtınalar estirmeye devam ediyor. Younes Belhanda ve Mario Balotelli'yi kadrosuna katan Mavi Şimşekler, David Luiz transferinde de sona geldi.

İSTANBUL'DA RESMİ SÖZLEŞMEYE İMZA ATACAK

Fanatik'in haberine göre; Son dakika sürprizi yaşanmaz ve süreçte bir pürüz çıkmazsa ise David Luiz'in kısa bir süre içerisinde İstanbul'a gelerek Adana Demirspor'la resmi sözleşmeyi imzalayacak. Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak da perşembe akşamı canlı yayına çıkarak "David Luiz ile görüşmeler devam ediyor. Umarım bitirebiliriz. Komisyonlar yüksek olduğunda biraz pazarlık yapmanız gerekir" ifadelerini kullanmıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler