Süper Kupa hangi şehirde?

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında 31 Temmuz'da oynanacak olan TFF Süper Kupa final maçına Erzurum'un ev sahipliği yapacağını açıkladı.Erzurum'da düzenlenen mitingde konuşan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, TFF Süper Kupa finalin

Süper Kupa hangi şehirde?

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında 31 Temmuz'da oynanacak olan TFF Süper Kupa final maçına Erzurum'un ev sahipliği yapacağını açıkladı.

Erzurum'da düzenlenen mitingde konuşan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, TFF Süper Kupa finalinin Erzurum'da oynanacağı müjdesini verdi. Başbakan Erdoğan, "Kardeşlerim sizlere buradan bir kez daha özellikle şunu hatırlatmak istiyorum. Kazanan inşallah Erzurum olacak. Hak şerleri hayır eyler zannetme ki gayr eyler Mevlam görelim neyler neylerse güzel eyler" diyerek yaptığı açıklamada önce Erzurum'da yaptıkları tesisleri asla çürümeye terk etmeyeceklerini vurguladı.
Erdoğan, "Erzurum bu yıl muhteşem bir spor organizasyonuna ev sahipliği yaptı mı bu benim Erzurum'a 12 inci gelişim. Seviyorum sizi napayım. Aşk başka bir şey. Erzurum'a 650 trilyonluk yatırım yaptık bu oyunlar için. Uluslararası standartlarda tesisler yaptık. İnşallah palandöken gibi konaklıyı ayağı kaldıracağız orada 5 yıldızlı 4 yıldızlı otellerle konaklı bu işin önemli bir merkezi olacak mevcut tesisleri asla çürümeye terk etmiyoruz. 2012 Şubat ayında kayak sever gazeteciler dünya şampiyonası. 2012 Nisan ayında buz hokeyi büyükler dünya şampiyonası" dedi.

"SÜPER KUPA MAÇI 31 TEMMUZ'DA ERZURUM'DA"

Başbakan konuşmasının devamında ise Erzurumlulara büyük bir müjde vererek, "Şubat ayında kuzey disiplini dünya gençler şampiyonası Erzurum'da yapılacak. 2013'de kuzey kombine dünya snowboard şampiyonası burada yapılacak. 2014 dünya gençler buz pateni şampiyonası Erzurum'da yapılacak. Bunların dışında dünya Erzurum'a akmaya devam edecek. Bu arada süper kupa maçı yani süper ligin şampiyonuyla kupanın şampiyonu kendi aralarında süper kupa maçını 31 Temmuz'da Erzurum'da oynayacak" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor