Süper Kupa finali oynanacak mı?

Kamuoyunda 'Şike davası' olarak bilinen davanın yeniden yargılamasının sona ermesiyle birçok iddia gündeme gelmeye başladı. Başta Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım olmak üzere tüm sanıkların beraat ettiği dava sonrası, geçmişe dönük iyileştirmelerin yapıla

Süper Kupa finali oynanacak mı?
Kamuoyunda 'Şike davası' olarak bilinen davanın yeniden yargılamasının sona ermesiyle birçok iddia gündeme gelmeye başladı. Başta Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım olmak üzere tüm sanıkların beraat ettiği dava sonrası, geçmişe dönük iyileştirmelerin yapılacağı konuşuluyor.

Bunlardan biri de operasyonun yapıldığı 2011 yılında oynanması gereken TFF Süper Kupa Finali ile ilgili. Hatırlanacağı üzere 2010-2011 sezonunu şampiyon bitiren Fenerbahçe ile Türkiye Kupası'nda zafere giden Beşiktaş arasında oynanması gereken final mücadelesi operasyonun patlak vermesinin ardından oynanamamıştı. 31 Temmuz 2011 tarihinde oynanması gereken final ile ilgili olarak dönemin Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Ali Aydınlar, karşılaşmanın ileri bir tarihe ertelendiğini ifade etmişti.

Gündemden düşmüştü

Sonrasında şike davasının başlamasıyla final maçı gündemden düşmüş, geride kalan 4 yıllık sürede de oynanamamıştı. Yeniden yargılamadaki mahkeme kararları sonrası final maçının mevcut TFF yönetimi tarafından oynatılacağı iddiaları güne damga vurdu. Sosyal medyada da final maçıyla ilgili birçok yorum yapıldı.

TFF yetkilileri yalanladı

FANATİK gazetesi konuyu direkt muhatabına sordu. Telefonla ulaştıkları Futbol Federasyonu yetkilileri bu yönde bir karar alınmadığını ifade etti. TFF idarecileri, "Bu yönde alınmış bir kararımız yok. Bu konu gündemimizde bile değil. Üzerine konuşulmadı dahi" diyerek, net bir açıklama yaptı.

Görünen o ki, 2010-2011 sezonunun Süper Kupa Final maçı yakın bir tarihte oynanmayacak. Ancak kamuoyunun beklentilerinin Futbol Federasyonu'nun kararını değiştirip değiştirmeyeceği bilinmiyor. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor