Sümeyra Bayhan Yalova'da!

Kayseri ekibinin gelecek vaat eden oyuncularından olan Bayhan, altyapı milli takımlarında da forma giydi. 1996 doğumlu, 1.91 boyundaki oyuncu geçen sezonu Türkiye Kadınlar Basketbol 2. Ligi (TKB2L)'nde mücadele eden Samsun 55 Ses Okulları'nda geçirirken

Sümeyra Bayhan Yalova'da!

Kayseri ekibinin gelecek vaat eden oyuncularından olan Bayhan, altyapı milli takımlarında da forma giydi.

1996 doğumlu, 1.91 boyundaki oyuncu geçen sezonu Türkiye Kadınlar Basketbol 2. Ligi (TKB2L)'nde mücadele eden Samsun 55 Ses Okulları'nda geçirirken 16,4 ribaunt ve 8,9 sayı ortalamaları ile oynarken, TKB2L'de ribaunt liderliğini elde etti.

Sümeyra Bayhan'ın çok kaliteli bir isim olduğunu ve takıma çok şey katacağını belirten Yalova VİP Gençlikspor Başkanı Murat Yapıcı, "takımımızın en önemli eksiği 5 numara pozisyonu için iyi bir transfer yaptığımızı düşünüyorum. Sporcu genç ve hedefleri olan bir yetenek, kadromuzda yer alan genç ve tecrübeli arkadaşlarımızla bu sezon iyi bir performans gösterecektir. Transfer konusunda yardımcı olan Kayseri Abdullah Gül Üniversitesi yönetimine ve antrenörleri Ayhan Avcı'ya teşekkür ederiz" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor