Sümer:Trabzonspor'un acıları...

Trabzonspor Eski Başkanı Özkan Sümer Divan Kurulu Başkanlığı'nın düzenlediği toplantıda açıklamalarda bulundu.Sümer şunları söyledi;"Doğru bir azınlık yanlış bir çoğunluktan fazladır. Birkaç saptama yapmamın bu toplantının ruhuna uygun olduğunu düşünüyoru

Sümer:Trabzonspor'un acıları...

Trabzonspor Eski Başkanı Özkan Sümer Divan Kurulu Başkanlığı'nın düzenlediği toplantıda açıklamalarda bulundu.

Sümer şunları söyledi;

"Doğru bir azınlık yanlış bir çoğunluktan fazladır. Birkaç saptama yapmamın bu toplantının ruhuna uygun olduğunu düşünüyorum. Evet kupa hakkımız. Ama haklı olmak değil hakkımızı almak istiyoruz. Zafiyetimiz nereden geliyor. Bir kupaya saplanıp kaldık. Diğer kupalardan da olduk.  Önce durumumuzu anlamamız lazım.

Trabzonspor’un bugünkü rekabet pozisyonu nedir. Rekabeti düşündüğümüz kulüplerle kendi aramızda bir kıyaslama ihtiyacı var. İstanbul hangi potansiyele sahip. Ekonomik potansiyelleri çok yüksek. Oyuncuların önce İstanbul demeleri her yönde önde. Siyasetin medyanın desteği kimden yana İstanbul’dan yana. Stat reklam ve diğerlerini kattığımız zaman fark çok büyük. İstanbul kulüpleri bu kaynağı çok yanlış kullanıyor ki biz bizimkini doğru kullanalım geçeriz. Onları takip etmekten kurtulmamız lazım. Bu yaşam alanında doğru yol almayı bilmeliyiz. Sevmeyi sevilmeyi gururlanmayı biz bu alanda öğrendik.

Trabzonspor’u acıları Trabzonspor’u sevenlerin eksikliğinden kaynaklanıyor. Trabzonspor’da farklılıklar ve aşırılıklar olacak. Ama bunları bir araya getirmek ve üretim kabiliyeti olduğuna inanarak bunlardan yararlanmak gerekir."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler