Sümer'in doğum günü kutlandı

Trabzonspor Alt yapı koordinatörlüğü görevinden ayrılan Özkan Sümer'e alt yapıda çalışan personel, antrenörler ve futbolcular doğum günü kutlaması yaptılar, Özkan Sümer'in 68. doğum gününü kutladı. Trabzonspor alt yapı koordinatörlüğünü uzun yıllardan ber

Sümer'in doğum günü kutlandı
Trabzonspor Alt yapı koordinatörlüğü görevinden ayrılan Özkan Sümer'e alt yapıda çalışan personel, antrenörler ve futbolcular doğum günü kutlaması yaptılar, Özkan Sümer'in 68. doğum gününü kutladı.

Trabzonspor alt yapı koordinatörlüğünü uzun yıllardan beri sürdürdükten sonra bu görevden ay sonunda ayrılıp izleme komitesinin başına geçecek olan Özkan Sümer'e alt yapıda çalışan personel, antrenörler ve alt yapıdaki futbolcular doğum günü yaptılar .68 yaşına giren Sümer'in doğum günü pastasının üzerindeki mumları üfledikten sonra pastasını kesti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor