Sümer’'de Ermeni Fobisine takılmış...!

FIFA Menajeri Mithat Halis, Özkan Sümer’in Mkhitaryan’ı neden Trabzonspor’a almadığını açıkladıOlympique Marsilya Kulübü'nün transfer komitesi üyesi olan FIFA Menajeri Mithat Halis,  Metalurh Donetsk'de oynarken Özkan Sümer’in keşfettiği  Mkhitaryan'ı ned

Sümer’'de Ermeni Fobisine takılmış...!

FIFA Menajeri Mithat Halis, Özkan Sümer’in Mkhitaryan’ı neden Trabzonspor’a almadığını açıkladı

Olympique Marsilya Kulübü'nün transfer komitesi üyesi olan FIFA Menajeri Mithat Halis,  Metalurh Donetsk'de oynarken Özkan Sümer’in keşfettiği  Mkhitaryan'ı neden almadığını açıkladı(!)

 Menejer  Mithat  Halis Özkan Sümer’in , Metalurh Donekste forma giydiği dönemde  tespit ettiği ve beğendiği  Mkhitaryan'ı Ermeni olduğu için tepkilerden çekinerek transfer etmediğini belirterek” .  Metalurh Donetsk'de oynarken Özkan Sümer Mkhitaryan'ı keşfetti. Ama belkide bu nedenle oluşacak tepkilerden korktuğu için dünyaca ünlü bu futbolcuyu sırf bu nedenle transfer etmedi. Ne oyuncular kaçıp gidiyor"

Mithat Halis, Marsilya'nın Türk oyuncuları sürekli izlemesine karşın, transferde tereddüt yaşadığını belirterek, "Ermeni lobisi Marsilya'da çok güçlü. Belediye'ye bağlı bir kulüp Marsilya. Belediye'deki siyasi aritmetik onların politikalarını etkiliyor

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor