Sümer: Kin, nefret ve ihanet havuzuna!

Trabzonspor eski başkanlarından Özkan Sümer, İbrahim Hacıosmanoğlu başkanlığındaki bordo mavili yönetimin usulsüzlük yapıldığı gerekçesiyle eski başkan Sadri Şener ile ilgili dava açmasını sert sözlerle eleştirdi.Haber61.net’e açıklamalarda bulunan Sümer,

Sümer: Kin, nefret ve ihanet havuzuna!

Trabzonspor eski başkanlarından Özkan Sümer, İbrahim Hacıosmanoğlu başkanlığındaki bordo mavili yönetimin usulsüzlük yapıldığı gerekçesiyle eski başkan Sadri Şener ile ilgili dava açmasını sert sözlerle eleştirdi.

Haber61.net’e açıklamalarda bulunan Sümer, “Bu yönetim, kin nefret ve ihanet havuzuna dönüşmüş bir yönetim kuruludur dedi

Özkan Sümer, Trabzonspor camiasının bu konuda güzel bir duyarlılık örneği sergilediğini belirterek. “Trabzonspor’da insan kazanmak hiç kolay olmuyor. Bunların da bu konuda hiç çabaları olmadığı ortada. Ama insanları yok etmek yönünde müthiş bir becerileri olduğunu söyleyebiliriz.

Yaptıkları en iyi iş itibarsızlaştırma ve parçalama. Bu yönetim için şunu söyleyebiliriz, Kin nefret ve ihanet havuzuna dönüşmüş bir yönetim kurulu. Elbette ki kulüp içerisinde rahatsız edici bir takım unsurlar varsa bununla ilgilenilmesi yönünde bir duyarlılık bir sorumluluk ortaya koyacaktır. Ama bu kulübü dışa karşı itibarsızlaştıracak, güvenini kaybettirecek, ilişkilerini bozabilecek bir düzeye geldiği zaman artık bir şekilde bloke edilmelidir.

Bu yönetimin ilkesel bir duruşu olmadığı için bir türlü bir denge tutturamıyor” İfadelerini kullandı. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler