Sümer her şeyi anlatacak!

Trabzonspor'a icra gönderdiği öne sürülen Özkan Sümer konuyla alakalı olarak detaylı bir basın toplantısı düzenleyeceği öğrenildi. Sümer Yarın yapmayı planladığı toplantıda sert açıklamalarda bulunması bekleniyor.Eski başkan, toplantıda Trabzonspor'u mahk

Sümer her şeyi anlatacak!

Trabzonspor'a icra gönderdiği öne sürülen Özkan Sümer konuyla alakalı olarak detaylı bir basın toplantısı düzenleyeceği öğrenildi. Sümer Yarın yapmayı planladığı toplantıda sert açıklamalarda bulunması bekleniyor.

Eski başkan, toplantıda Trabzonspor'u mahkemeye dahi vermediği sözleşmenin haksız yere feshedildiği gerekçesiyle doğan alacağın tahsili için ilamsız takipte bulunduğunu, borçlunun itirazı halinde ise durumun ortadan kalkacağını anlatacağı öğrenildi. Öte yandan Sümer Trabzonspor için girişimler hakkında da bilgi vereceği öğrenildi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor