Sümer futbolcu arayışında

Trabzonspor'da geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen yeniden yapılanmanın ardından Futbol Koordinatörlüğüne getirilen ve futbolcu izleme ekibinin başında yer alan Özkan Sümer yollara düştü. Önce Belçika'ya giden ve burada çeşitli futbolcuları takip eden Sü

Sümer futbolcu arayışında

Trabzonspor'da geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen yeniden yapılanmanın ardından Futbol Koordinatörlüğüne getirilen ve futbolcu izleme ekibinin başında yer alan Özkan Sümer yollara düştü.

Önce Belçika'ya giden ve burada çeşitli futbolcuları takip eden Sümer, Hollanda ve Avusturya gibi ülkelerde de bazı maçları seyrettikten sonra rotasını Güney Amerika'ya çevirdi. Özkan Sümer, Brezilya ve Arjantin'de çok sayıda maç izleyerek özellikle henüz keşfedilmemiş yıldızları bulmaya çalışacak. Sümer'in bu ülkelerdeki çalışmalarının ilk bölümünü bitirmesinin ardından bu kez de Afrika'nın yollarına düşeceği kaydedildi.

Özkan Sümer'in dışında, izleme komitesinde bulunan diğer isimlerin de Almanya'da 14-16 yaş grubu maçları izlediği, Türkiye içinde de çeşitli faaliyetlerin takip edildiği belirtildi. Sümer ve birlikte çalıştığı ekibin, devre arasına kadar bir iki kaliteli futbolcu tespitinde bulunmaya çalışacakları ama asıl hedeflerinin gelecek sezon transfer edilecek oyuncuların bulunması yönünde olduğu kaydedildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler