Sultanlar Filede İsrail’e Set Vermedi

Türkiye, 2015 Avrupa Voleybol Konfederasyonu (CEV) Kadınlar Avrupa Ligi yarı final ilk maçında İsrail'i 3-0 mağlup etti. 2015 CEV Bayanlar Avrupa Ligi'nde A Grubu'nu lider olarak tamamlayan Bayan Milli Takımı, yarı finalin ilk maçında bugün deplasmanda İs

Sultanlar Filede İsrail’e Set Vermedi

Türkiye, 2015 Avrupa Voleybol Konfederasyonu (CEV) Kadınlar Avrupa Ligi yarı final ilk maçında İsrail'i 3-0 mağlup etti.

2015 CEV Bayanlar Avrupa Ligi'nde A Grubu'nu lider olarak tamamlayan Bayan Milli Takımı, yarı finalin ilk maçında bugün deplasmanda İsrail ile karşılaştı. Milliler, sahadan 25-15, 25-18 ve 25-20 şeklinde biten setlerle 3-0 galip ayrılarak rövanş için büyük avantaj elde etti.

"FİNALDE KİMİN GELECEĞİ HİÇ ÖNEMLİ DEĞİL"

Karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunam milli takım antrenörü İsmail Yengil, "İsrail takımına karşı servis ve blok organizasyonumuz vardı. İsrail takımı iyi servis karşıladığı zaman file önünde çok tehlikeli hücum organizasyonları yapıyor. Ancak bizde maç boyunca iyi servis atarak ve iyi blok yaparak maçtan galip ayrılmasını bildik. Finalde kimin geleceği hiç önemli değil. Daha önce Macaristan'ı 2 kez Yunanistan'ı 1 kez yendik. Ancak Yunanistan, Macaristan'a göre biraz daha uzun bir takım. İzmir'de çok güzel bir seyirci potansiyelimiz var. Finale kalmamız halinde ilk maçı dışarıda, ikinci maçı içeride oynayacağız. Bu bizim için çok önemli bir avantaj" dedi.

Yarı finalin ikinci maçı 6 Eylül Pazar günü saat 19.00'da İzmir Atatürk Voleybol Salonu'nda oynanacak. Bayanlar Avrupa Ligi'nin diğer yarı final eşleşmesinde ise Yunanistan ile Macaristan karşı karşıya geliyor.

Sultanlar Filede İsrail’e Set Vermedi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler