Süleyman Hurma Kayseri'ye yardım ediyor iddiası

Trabzonspor'la ilgili ortalığı karıştıran haberlere imza atan AMK yine ilginç bir iddiayı gündeme getirdiTakım PTT 1.Lig’de iken ortada gözükmeyen, ancak Süper Lig’e yükselmesiyle birlikte yeniden başkan olan Recep Mamur’un, transfer konusunda hala Süleym

Süleyman Hurma Kayseri'ye yardım ediyor iddiası

Trabzonspor'la ilgili ortalığı karıştıran haberlere imza atan AMK yine ilginç bir iddiayı gündeme getirdi

Takım PTT 1.Lig’de iken ortada gözükmeyen, ancak Süper Lig’e yükselmesiyle birlikte yeniden başkan olan Recep Mamur’un, transfer konusunda hala Süleyman Hurma’dan fikir aldığı öne sürüldü.

AMK'nın haberine göre; Trabzonspor’da sportif direktörlük yapan Hurma’nın, Kayserispor’un da transferlerinde yardımcı olduğu iddiası ortalığı karıştırdı.

50 MİLYON EURO GELDİ AMA…

2009’da Mamur’un yönetiminde bulunan ve bir önceki başkan Hilmi Derinel’in ekibinde de idareci olan işadamı Tufan Koç çarpıçı açıklamalarda bulundu. Koç, “Yakın tarihten itibaren 50 milyon Euro’ya yakın futbolcu satan kulübün nasıl 80 milyon lira borcu oluyor. Bu açıklansın. Bunu soran, araştırmak isteyen hemen dışlanıyor. Belli ki bazı şeyler gösterilmek istenmiyor” diye konuştu.

SPORSOR BİLE BULMUŞ

Recep Mamur’un kendisini yönetime almadığıyla ilgili iddialara yınat veren Koç, “Ben kısa süre önce 1.5 milyon Euro’luk sponsor buldum. Sırf kendi çabalarımla. Afyon kampını masrafsız bir şekilde ayarladım. 45 kişilik kafile, 15 gün ücret ödemeyecekti. Kayserispor; Marsilya, Real Betis ve Olympiakos gibi önemli kulüplerle orada maçlar oynayacaktı. Mamur’un yönetimine girmeyen benim. Önemli bir Avrupa ekibiyle kardeş kulüp olacaktık. Bunun için anlaştım. Oyuncu transferinde kolaylık sağlanacaktı. Bu çabalarımı Kayseri halkı bilsin. Ayrıntılı bir basın toplantısı da düzenleyeceğim. Herkes her şeyi anlayacak” dedi.

AMK

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler