Süleyman Hurma bakın nereye gidiyor?

Sezon başında Trabzonspor'da görev yapan ancak sezon içerisinde yaşanan uyumusuzlukların ardından görevinden ayrılan Süleyman Hurma'nın Azerbaycan Futbol Federasyonu'nda çalışmaya başlayabileceği öne sürüldü. Kulüp takımlarından milli takıma köklü bir yap

Süleyman Hurma bakın nereye gidiyor?

Sezon başında Trabzonspor'da görev yapan ancak sezon içerisinde yaşanan uyumusuzlukların ardından görevinden ayrılan Süleyman Hurma'nın Azerbaycan Futbol Federasyonu'nda çalışmaya başlayabileceği öne sürüldü.

Kulüp takımlarından milli takıma köklü bir yapılanma hamlesi başlayan Azarbaycan Futbol Federasyonunun Türk futbolunda önemli işlere imza atan Süleyman Hurma'yı bu operasyonun başına getirme kararı aldı. 

Federasyon başkanı Rövneg Abdulleyev'in resmi teklif götürdüğü Süleyman Hurma'nın 28 mayıs tarihinde Azerbaycan futbol federasyonu yetkilileriyle Avusturya'da biraraya geleceği belirtildi. 

Teknik direktörlüğünü Robert Prosinecki'nin yaptığı Azerbaycan Milli Takımı'nın Makedonya ve Kanada ile yapacağı karşılaşmalar için bu ay sonunda Avusturya'da olacağı federasyon başkanının da Süleyman Hurma'yı ilk görüşme için bu ülkeye davet ettiği ifade edildi.

Sporx

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler