Şükür'den şike açıklaması!

Galatasaray ve Türk futbolunun önemli isimlerinden Milletvekili Hakan Şükür , Türk futbolunda patlak veren şike süreci hakkında konuştu.Şike sürecini değerlendiren Şükür, "Tekrar yargılama oldu Aziz Yıldırım'la ilgili. Süreç çok farklı gelişiyor. Bu iddia

Şükür'den şike açıklaması!

Galatasaray ve Türk futbolunun önemli isimlerinden Milletvekili Hakan Şükür , Türk futbolunda patlak veren şike süreci hakkında konuştu.

Şike sürecini değerlendiren Şükür, "Tekrar yargılama oldu Aziz Yıldırım'la ilgili. Süreç çok farklı gelişiyor. Bu iddialar ortaya çıktıktan sonra  konuşulmasın diye hukuka müdahale edildi. Artık konuşacak bir şey yok. Bir ülkenin gelişmişliği hukukla doğru orantılıdır. Dünyanın her yerinde evrensel hukuk her şeyin üstünde ve ötesindedir. Her insanın hukuka güven duyması gerekir. Ben de tabi ki şike sürecinde birçok farkl arkadaşımın sürecin içerisinde nbulunduğunu, ceza aldığını unutmadan hukuka güvenmek gerektiğini düşünüyorum" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor