Suat Usta Çaykur Rizespor'da

Çaykur Rizespor, Sakaryasporlu Suat Usta ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.Daha önce Galatasaray, Antalyaspor ve Sakaryaspor forması giyen Suat, Mehmet Cengiz Tesisleri'nde yapılan ve kulüp genel sekreteri Orhan İstif'in hazır bulunduğu imza töreninde, 1 yıl

Suat Usta Çaykur Rizespor'da

Çaykur Rizespor, Sakaryasporlu Suat Usta ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.Daha önce Galatasaray, Antalyaspor ve Sakaryaspor forması giyen Suat, Mehmet Cengiz Tesisleri'nde yapılan ve kulüp genel sekreteri Orhan İstif'in hazır bulunduğu imza töreninde, 1 yıllık sözleşmeye imza attı.

Suat'ın kendisini kanıtlamış bir futbolcu olduğunu ifade eden İstif, ''Saffet Susiç'in isteği doğrultusunda Suat'ı kadromuza kattık. Saffet hocamız daha önceki dönemde de Suat'ı istemiş fakat hocamızın ayrılması nedeni ile transfer gerçekleşmemişti. Başarılı olacağına inanıyorum. Kürşat'ın ardından Suat'ı da alarak defansımızı daha da sağlama aldık'' dedi.

Suat Usta da Rizespor'a geldiği için mutlu olduğunu belirterek, ''Başarılı olmaya geldim. Benim de katkımla Rizespor'un başarılı olacağına inanıyorum. Sezon başı kampına katılmadığım için henüz hazır değilim. Fakat milli takım arasında tam olarak hazır hale geleceğime inanıyorum'' diye konuştu.

ÇAYKUR RİZESPOR'DA ALINAN KARARLAR

Öte yandan yeşil mavili yöneticiler teknik direktör Saffet Susiç'in raporu doğrultusunda bir dizi yeni karar aldı. Susiç'in kadroda düşünmediği futbolculara kulüp bulmasını söyleyen yöneticiler, Murat Uluç'u ise Boluspor'a verdi.

İstif, Susiç'in isteği doğrultusunda kadrolarını 25 kişiye indireceklerini belirterek, ''Şu anda 28 kişilik bir kadromuz var. Verimli bir hale getirmek için bu kadroyu azaltmalıyız. Bunun için önümüzdeki günlerde birkaç oyuncu ile yollarımızı ayırabiliriz'' dedi.

Saffet Susiç'in yönetime, Ribeiro, Leandro, Şadi ve Ferdi'yi kadroda düşünmediği ilettiği öne sürüldü.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler