Suat takımından memnun

Kaya, yaptığı açıklamada, iyi bir kamp dönemi geçirdiklerini belirterek, ''Teknik ve taktik anlamda istediklerimizi yavaş yavaş sahaya yansıtmaya başladık. Bu çalışma temposuyla ligin ikinci yarısına hazır olacağımıza inanıyorum. Ligin ikinci yarısında mü

Suat takımından memnun

Kaya, yaptığı açıklamada, iyi bir kamp dönemi geçirdiklerini belirterek, ''Teknik ve taktik anlamda istediklerimizi yavaş yavaş sahaya yansıtmaya başladık. Bu çalışma temposuyla ligin ikinci yarısına hazır olacağımıza inanıyorum. Ligin ikinci yarısında mücadele eden, oyunun hakimi bir Çaykur Rizespor izlettirmek istiyoruz'' dedi. Takımın genelinden memnun olduğunu ifade eden Kaya, ''Oyuncularımız son derece istekli ve arzulu. Bu da bizim yapmak istediklerimizi çok daha kısa sürede kavramalarını sağlıyor. Oyuncuların iyi niyeti ve mücadele isteği son derece üst seviyede'' diye konuştu.

Kaya, taktik anlamda yapmak istedikleri bazı şeyleri hazırlık maçı yapacak takım bulmakta zorlandıkları için uygulayamadıklarını dile getirerek, ''Bunu da kendi içimizde çözmeye çalışıyoruz. Lig başlamadan bir iki hazırlık maçı yapabilirsek sahada göreceğimiz eksiklikleri daha kısa sürede giderme şansımız olacak'' dedi. Bu arada yeşil-mavili ekipte mücadele eden forvet oyuncusu Mehmet Şen'in Orduspor ile görüştüğü ve prensipte anlaştığı, kaleci Özden Öngün'ü ise Sakaryaspor'un transfer etmek için girişimde bulunduğu öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor