Stüdyoda Normal Konuştular

Stüdyoda centilmenliği tartıştılar, dışarıda birbirlerine girdiler... Yeni sezonun ilk taraftar kavgası stüdyoda yaşandı. 'Genç Türkler' adlı programda dört büyük kulübün taraftarı birbirine girdi, bir kişi bıçakla yaralandı.CINE5'te çekimi yapılan Elif D

Stüdyoda Normal Konuştular


Stüdyoda centilmenliği tartıştılar, dışarıda birbirlerine girdiler... Yeni sezonun ilk taraftar kavgası stüdyoda yaşandı. 'Genç Türkler' adlı programda dört büyük kulübün taraftarı birbirine girdi, bir kişi bıçakla yaralandı.


CINE5'te çekimi yapılan Elif Dağdeviren'in sunduğu 'Genç Türkler' adlı program, taraftar kavgasına sahne oldu.

Medyatava.com'un haberine göre, dört büyük kulübün eski yöneticilerinin ve yazarlarının katıldığı programda, stüdyoda seyirci olarak taraftarlar da yer aldı.

Centilmenliğin tartışıldığı programın çekimleri son derece sakin çekti. Taraflar birbirleri leyhinde sloganlar atarak programı bitirdi, stüdyoda hiçbir sorun yaşanmadı. Ancak ne olduysa çekimlerden sonra oldu. Stüdyoda centilmenliği tartışan taraftarlar, stüdyo çıkışında birbirlerine girdiler.

Galatasaray ve Fenerbahçe taraftarları arasında yaşanan kavgada sopalar, taşlar ve kemerler kullanıldı. Zincirlikuyu trafiğini kilitleyen kavga sırasında bir kişinin bıçakla yaralandığı öğrenildi. Beşiktaş ve Trabzonspor taraftarlarının kavgaya karışmadığı görüldü

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor