Stoke City Manchester United'ı devirdi

Premier Lig'de sıkıntılı dönem geçiren Manchester United, van Gaal'in son şansı olarak görülen maçta Stoke'a da 2-0 yenildi ve şampiyonluk yarışından iyie uzaklaştı. Bylece Hollandalı'ya son darbeyi eski bir ManU efsanesi vurmuş oldu.  Bir haftadır Stoke

Stoke City Manchester United'ı devirdi

Premier Lig'de sıkıntılı dönem geçiren Manchester United, van Gaal'in son şansı olarak görülen maçta Stoke'a da 2-0 yenildi ve şampiyonluk yarışından iyie uzaklaştı. Bylece Hollandalı'ya son darbeyi eski bir ManU efsanesi vurmuş oldu. 

Bir haftadır Stoke maçı sonrası kovulacağı iddia edilen van Gaal'in gerginlikle başladığı maçın hakimi ev sahibi Stoke'tu. 19. dakikada Krkic'in golüyle öne geçen Hughes'un öğrencileri, bu sezon büyüklere zor anlar yaşatan Arnautovic'in muhteşem golüyle farkı ikiye çıkardı. Bu üstünlüğünü maç boyunca koruyan Stoke, güçlü rakibini de 2-0 yenmeyi başardı. 

Chelsea ve City'nin ardından evinde ManU'yu da yenen Stoke böylece puanını 26'ya çıkardı. United ise 28 puanda kaldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor