Stadyumda sigara içenlere ceza

Alınan bilgiye göre, İhsaniye Stadyumu'nda dün yapılan TFF 3. Lig takımlarından Gölcükspor ile Yıldırımbosnaspor maçında S.U. ve K.E'nin tribünde sigara içtikleri görevli polis memuru tarafından fark edildi. İlgili yasa gereği stadyum dışına çıkarılıp pol

Stadyumda sigara içenlere ceza
Alınan bilgiye göre, İhsaniye Stadyumu'nda dün yapılan TFF 3. Lig takımlarından Gölcükspor ile Yıldırımbosnaspor maçında S.U. ve K.E'nin tribünde sigara içtikleri görevli polis memuru tarafından fark edildi.

İlgili yasa gereği stadyum dışına çıkarılıp polis merkezine götürülen kişilere 62 YTL para cezası verildi.

Gölcük Emniyet Müdürü İsa Bişiren, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, spor sahalarında sigara içilmesinin önlenmesi için ilgili yasayı titizlikle uyguladıklarını belirterek, ''Gençlerin spor sahalarında sigara içmemeleri için polisimiz görevini yapıyor. Caydırıcı olarak bu para cezasının etkili olacağını sanıyorum. Sigarasız bir toplum yaratabilmek, dumansız hava sahaları oluşturabilmek için el birliğiyle yasaların uygulanmasına yardımcı olmalıyız'' dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor