Şşiiittt sakin olun beyler Ne oluyor!

Haber61/ Spor Servisi - Trabzon Emniyet Müdürlüğü Avni Aker’de oynanacak olan Trabzonspor ve Fenerbahçe maçı için olağanüstün tedbirler alıyor.Çevre illerden 400 polisin Trabzon’a geleceği, 600 güvenlik görevlisinin stadyum ve çevresinde görev alacağı öğr

Şşiiittt sakin olun beyler Ne oluyor!

Haber61/ Spor Servisi - Trabzon Emniyet Müdürlüğü Avni Aker’de oynanacak olan Trabzonspor ve Fenerbahçe maçı için olağanüstün tedbirler alıyor.

Çevre illerden 400 polisin Trabzon’a geleceği, 600 güvenlik görevlisinin stadyum ve çevresinde görev alacağı öğrenildi. Buna karşın geçtiğimiz sezon çatılara çıkartılan keskin nişancılara, bu maçta görev verilmeyecek.

Trabzon Valisi Abdil Celil Öz başkanlığında gerçekleşen toplantıda, taraftarların iki ayrı noktalardan geçerek kapılara ulaşacağı ve biletsiz seyircilerin stada yaklaştırılmayacağı kararı verildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor