Sporting Gijon Real Madrid

  La Liga'nın 2. haftasında bugün Sporting Gijon sahasında Real Madrid'i konuk edecek. Karşılaşma saat 21.30'da başlayacak.  Karşılaşmayı Lig tv 3 canlı olarak yayınlanacak.   Maç öncesi bilgiler    Sporting Gijon ve Real Madrid arasında daha önce 82 karş

Sporting Gijon Real Madrid
 
La Liga'nın 2. haftasında bugün Sporting Gijon sahasında Real Madrid'i konuk edecek. Karşılaşma saat 21.30'da başlayacak.  Karşılaşmayı Lig tv 3 canlı olarak yayınlanacak.
 
Maç öncesi bilgiler
 
 Sporting Gijon ve Real Madrid arasında daha önce 82 karşılaşma oynandı. Bu karşılaşmaların 13'ünü Sporting Gijon kazanırken, 46'sını ise Real Madrid galip bitirdi. 23 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı. Sporting Gijon'un evinde oynanan 41 maçta ise Madrid'in üstünlüğü göze çarpıyor. Real Madrid 18 karşılaşmada rakibini yenerken 10 maçı ise Gijon kazandı. 13 maçta ise eşitlik bozulmadı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor