Sporda deprem! 4 yıl men cezası

Polonya'da düzenlenen 2014 Gençlik Olimpiyatları elemelerinde doping yapan Rus halterci Ilya Atnabaev ve teste girmeyen vatandaşı Denis Kekhter'e, dörder yıl men cezası verildi.   İKİ İSME MEN CEZASI   Uluslararası Halter Federasyonundan (IWF) yapılan açı

Sporda deprem! 4 yıl men cezası
Polonya'da düzenlenen 2014 Gençlik Olimpiyatları elemelerinde doping yapan Rus halterci Ilya Atnabaev ve teste girmeyen vatandaşı Denis Kekhter'e, dörder yıl men cezası verildi.
 
İKİ İSME MEN CEZASI
 
Uluslararası Halter Federasyonundan (IWF) yapılan açıklamaya göre, 27 Nisan-4 Mayıs tarihlerinde Polonya'nın Ciechanow kentinin ev sahipliğinde gerçekleştirilen şampiyonada, erkekler 85 kiloda altın madalya kazanan Ilya Atnabaev, "stanozolol" maddesini kullandığı, erkekler 94 kiloda şampiyonluğa ulaşan Denis Kekhter ise doping testine girmediği gerekçesiyle 2019'a kadar yarışmalardan men edildi.
 
GEÇİCİ OLARAK MEN CEZASI ALMIŞTI
 
Silkmede 264, toplamda da 475 kiloyla erkekler +105 kiloda dünya rekorunun sahibi Rus Aleksey Lovchev de A numunesinde "ipamorelin" maddesine dair izler bulunması sebebiyle geçici olarak men cezası almıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler