Spor Toto Süper Lig'de görünüm

 Spor Toto Süper Lig'de 2. hafta maçları tamamlandı. Fenerbahçe, Galatasaray, Trabzonspor ve Beşiktaş haftayı birer puanla kapattı. Galatasaray, puan kaybına rağmen 4 puan ve averajla liderliğini sürdürdü.Haftanın son maçında Beşiktaş, sahasında Çaykur Ri

Spor Toto Süper Lig'de görünüm

 

Spor Toto Süper Lig'de 2. hafta maçları tamamlandı. Fenerbahçe, Galatasaray, Trabzonspor ve Beşiktaş haftayı birer puanla kapattı. 

Galatasaray, puan kaybına rağmen 4 puan ve averajla liderliğini sürdürdü.

Haftanın son maçında Beşiktaş, sahasında Çaykur Rizespor ile karşılaştı. Siyah beyazlılar, 48. dakikada Ümit Korkmaz'ın golüyle 1-0 geriye düşmesine rağmen, 81. dakikada Olcay Şahan ile golü bularak maçtan bir puanla ayrıldı.

Ligde bugün oynanan diğer maçta ise Akhisar Belediyespor, sahasında Sivasspor ile 2-2 berabere kaldı. Ev sahibi ekibin gollerini 9 ve 90+2 dakikada Gekas kaydederken, konuk ekibin golleri ise 59 ve 90+1. dakikada Chahechouhe'den geldi. 

Galatasaray-Eskişehirspor, Trabzonspor-Fenerbahçe ve Kardemir Karabükspor-İstanbul Başakşehir karşılaşmaları golsüz berabere sonuçlandı. 

Gençlerbirliği, Ankara'daki maçta Bursaspor'a 2-1 yenildi. Bursaspor, Stancu'nun golüyle 1-0 geriye düşmesine karşın karşılaşmayı Volkan Şen ve Fernando'nun golleriyle 2-1 kazandı ve hanesine 3 puan yazdırdı.

Torku Konyaspor, sahasında Balıkesirspor'u 2-0 mağlup etti. Ev sahibi ekibin gollerini Torje ve Abdulhamit Yıldız kendi kalesine attı.

Kasımpaşa-Mersin İdmanyurdu ve Gaziantepspor-Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor maçları ise 2-2 berabere tamamlandı.

Kasımpaşa'nın gollerini Sanharib Büyüksal ve Adem Büyük kaydetti. Mersin İdmanyurdu'nun golleri ise Tita'dan geldi. 

Gaziantepspor'un golleri Oğulcan Çağlayan ve Grando rakip ağlara gönderdi. Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor'un gollerini ise Daogari kaydetti.

Spor Toto Süper Lig'in ikinci haftasında 19 gol atıldı. Bir maçı ev sahibi, 1 karşılaşmayı deplasman takımları kazanırken, 7 müsabaka da beraberlikle sonuçlandı.

Ligde alınan sonuçlar, gelecek haftanın programı ve puan durumu ise şöyle:

Gençlerbirliği-Bursaspor: 1-2

Kardemir Karabükspor-İstanbul Başakşehir: 0-0

Galatasaray-Eskişehirspor: 0-0

Torku Konyaspor-Balıkesirspor: 2-0

Kasımpaşa-Mersin İdmanyurdu: 2-2

Trabzonspor-Fenerbahçe: 0-0

Gaziantepspor-Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor: 2-2

Akhisar Belediyespor-Sivasspor: 2-2

Beşiktaş-Çaykur Rizespor: 1-1

-3. hafta:

Eskişehirspor-Gençlerbirliği, Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor-Akhisar Belediyespor, Mersin İdmanyurdu-Çaykur Rizespor, Balıkesirspor-Galatasaray, Kasımpaşa-Kardemir Karabükspor, Sivasspor-Torku Konyaspor, Fenerbahçe-Gaziantepspor, İstanbul Başakşehir-Trabzonspor ve Bursaspor-Beşiktaş.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler