Spor Toto Süper Lig Maç Özetleri - 8. Hafta

Spor Toto Süper Lig'de 8. hafta karşılaşmalrı bugün oynanacak olan 2 maç haricinde sona erdi. Birbirinden çekişmeli mücadelelerin yaşandığı 8. hafta maç özetleri için doğru adrestesiniz. İşte Spor Toto Süper Lig 8. hafta maç özetleri... Süper Lig'de 8. ha

Spor Toto Süper Lig Maç Özetleri - 8. Hafta

Spor Toto Süper Lig'de 8. hafta karşılaşmalrı bugün oynanacak olan 2 maç haricinde sona erdi. Birbirinden çekişmeli mücadelelerin yaşandığı 8. hafta maç özetleri için doğru adrestesiniz. İşte Spor Toto Süper Lig 8. hafta maç özetleri...

Süper Lig'de 8. haftada üç İstanbul takımı fire vermedi. İlk olarak Galatasaray kendi sahasında Gençlerbirliğini konuk ett. Mücadeleyi sarı kırmızılı takım 4-1 kazandı. 

Fenerbahçe ise deplasmanda konuk olduğu Kayserispor'u Hollandalı yıldız Van Persie'nin attığı mükemmel frikik golü ile 1-0 yenmeyi başardı.

Beşiktaş ise kendi sahasında Rize'yi konuk etti. Siyah Beyazlı takımda mücadeleden 1-0 ayrılarak liderliğini sürdürdü.

Trabzonspor ise deplasmanda Mersin İdmanyurdu ile karşılaştı. Bordo mavililer rakibine 3-2 mağlup oldu

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler