Spor Hukukçusundan Trabzonspor’u üzecek açıklama

Trabzonspor’un 26 Mayıs 2013 tarihinde gerçekleştirdiği kongrenin iptalinin Yargıtay tarafından onanmasının ardından Bordo-mavili yönetimin nasıl bir karar alacağı merakla beklenirken Haber 61.Net Spor Servisi, Spor Hukukçusu Hicabi Durmuş ile bundan sonr

Spor Hukukçusundan Trabzonspor’u üzecek açıklama

Trabzonspor’un 26 Mayıs 2013 tarihinde gerçekleştirdiği kongrenin iptalinin Yargıtay tarafından onanmasının ardından Bordo-mavili yönetimin nasıl bir karar alacağı merakla beklenirken Haber 61.Net Spor Servisi, Spor Hukukçusu Hicabi Durmuş ile bundan sonra ne yapılması gerektiğini konuştu.

Spor Hukukçusu Hicabi Durmuş yaptığı açıklamada "Yerel mahkemenin genel kurul iptali için verdiği karar, temyiz üzerine Yargıtay’a gelmiş, yargıtay o kararı inceleyip onama kararı vermiş ise onanma kararı geçerlidir. Eğer yerel mahkemenin kararını bozmuş ise o karar yok hükmündedir" ifadelerini kullandı.

Durmuş açıklamalarının devamında, "Yargıtay kararının ilam haline gelebilmesi için 5 imza gerekiyor. O dairede beş kişinin o dosyayı imzalaması gerekiyor. Bunlardan birisi daire başkanı diğer 4 kişi ise dairenin üyesidir. O karar üzerinde yeniden inceleme yapılabilmesi için  1 ay içinde taraflar başvurabiliyor." dedi.

Trabzonspor’un yapacağı itiraza da değinen Durmuş, "Bordo-Mavililerin Hukuk Kurulunun itirazının açılımı şudur. "Sizin verdiğiniz karar yanlış bir karar. Bu kararı yeniden gözden geçiriniz." Buda %99 red çıkar. Yargıtay ilamının taraflara tebliğinden itibaren 1 aylık süre vardır. Bu yola başvurmak yapılacak işlemleri durdurmaz." şeklinde konuştu.

Haber61.Net Spor Servisi / Tuncay LAKOT

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor