Spor haberleri 17 Şubat - Son ve Güncel Spor haberleri

Spor Haberlerinde bugün neler var, güncel spor haberleri ve son dakika spor haberleri bu sayfada takip edebilirsiniz. İşte Süper Lig takımlarıyla ilgili son spor haberleri; Fenerbahçe: Van Persie, 15. maçına çıktığı UEFA Avrupa Ligi'nde yine golle tanışam

Spor haberleri 17 Şubat - Son ve Güncel Spor haberleri

Spor Haberlerinde bugün neler var, güncel spor haberleri ve son dakika spor haberleri bu sayfada takip edebilirsiniz.

İşte Süper Lig takımlarıyla ilgili son spor haberleri;

Fenerbahçe: Van Persie, 15. maçına çıktığı UEFA Avrupa Ligi'nde yine golle tanışamadı. Bu kupada hiç golü bulunmayan Hollandalı yıldız, dün gece birkaç pozisyon bulmasına rağmen şeytanın bacağını kıramadı. Geceye damga vuran diğer olay ise oyundan çıkışıydı. 77'de yerini Fernandao'ya bırakan Persie, 'Unbelievable (inanılmaz)' diyerek kendisinin oyundan alınmasına anlam veremedi. Taraftarlar da golcünün çıkmasını ıslıklarla protesto ettiler.

Beşiktaş: Tolgay artık hazır
Sezon başı kampında dizinden sakatlanan ve yaklaşık 7 aylık tedavi süresi boyunca bir an önce sahalara dönmek için elinden gelenin fazlasını yapan Tolgay Arslan, Beşiktaş formasını yeniden giymeyi dört gözle bekliyor. 15 gündür takımla birlikte çalışan ve son olarak Başakşehir’le oynanan A2 maçında 90 dakika süre alan Tolgay, teknik direktör Şenol Güneş’ten şans bekliyor. Çok iyi durumda olduğunu belirten yıldız orta saha oyuncusu, “İdmanlar gayet iyi gidiyor. Diz sakatlığımla ilgili hiçbir sorun kalmadı. Son olarak A2 Takımı ile Başakşehir’e karşı 90 dakika maça çıktım. Kendimi tempo ve fizik anlamında test etme fırsatı buldum. Şu an itibariyle formayı giymeye yüzde 100 hazırım. Sakatlık sürecinde çok çalıştım. Kuvvet anlamında eskisinden daha güçlüyüm ve daha önceki performanslarımın üstüne çıkmaya çalışacağım. Bunu da herkese kanıtlayacağım” yorumunu yaptı.

Akhisar: Rodallega takımı sırtladı

İlk devrede 24 gol atıp, kalesinde 17 gol gören Akhisar Belediyespor, ligdeki 4. sezonunda en golcü ilk devresini geçirdi. Toplam 8 oyuncunun gol sevinci yaşadığı Ege temsilcisinde, gollerin 18’i yabancılardan, 6’sı ise Türk oyunculardan geldi. Hugo Rodallega’nın 11 gole ulaştığı ilk devrede Güray Vural 5, Douglao ise 3 gole imza atarken, Bruno, Custodio, Hasan Kabze, Nguemo ve Sami ise birer gol kaydetti.
Galatasaray: Denizli'nin yıkım planı

Galatasaray artık tamamen yarınki Lazio maçına konsantre oldu.  UEFA Avrupa Ligi son 32 turunda İtalyan ekibini TT Arena’da konuk edecek olan Sarı-Kırmızılılar’da, teknik direktör Mustafa Denizli adeta beyin yıkıyor. Ligdeki kötü gidişin izlerini silmeye kararlı olan tecrübeli hoca, takımıyla toplantı üstüne toplantı yaparken, hem Lazio’nun artı ve eksi yönlerini gösteriyor hem de psikolojik olarak öğrencilerini zorlu mücadeleye hazırlıyor. Lazio’yu en ince ayrıntısına kadar inceleyen Mustafa hoca, İtalyanlar’ı nasıl yıkacağını da bulmuş durumda. İşte Denizli’nin hücum ve savunma planı...

1- Önde sürekli baskı: Takım önde basıp, rakip savunmayı hataya zorlayacak. Taraftarın da desteğiyle oyunu rakip yarı sahada oynayıp, hem daha az efor harcanacak  hem de pozisyon devamlılığı sağlanacak. 2- Uzaktan şutlar: Lazio’nun katı savunmasını, ileri uçtaki Podolski ve arkasındaki Sneijder gibi ustalar, uzaktan şutlarla delmeye çalışacak. 3- Kenardan bindirmeler: Yasin ve Olcan, her iki kanatta çizgiye doğru açılarak, savunma yerleşimini dağıtacak. Ayrıca bu iki oyuncu, topla adam eksilterek ceza sahasını orta yağmuruna tutacak. 4- Sabri'den destek: Sağ bek Sabri sürekli olarak bindirme yapacak. Takım yarı sahaya yerleşip, kenarlara indiğinde, Podolski ve Sneijder’in yanı sıra hem Selçuk hem de ters kanattaki oyuncu ceza sahasına girerek kalabalık yaratacak.

5- Hakan pasif kalacak: Sabri hücuma çıktığında, Hakan Balta içeri doğru kayarak, Chedjou ve Denayer’le 3’lü hat oluşturacak. Böylece Donk da rahatça hücuma destek verebilecek ve olası kontralara karşı önlem alınmış olacak. 6- Nefes aldırmayacak: Pres sahanın her yerinde devam edecek. Takım geri çekilmek yerine, topu bir an önce tekrar kapabilmek için baskı üçgenleri kuracak ve Lazio’ya nefes aldırmayacak. Umut Bulut kulübeye: Öte yandan Son haftaların formsuz ismi, bu sezon ligde sadece 3 gol atabilen Umut Bulut, Lazio maçıyla birlikte kulübeye dönecek. Onun yerine Podolski’nin ileri uçta görev yapması bekleniyor.

Trabzonspor: Birileri yüzünden oynatılmadım

Avni Aker’deki kritik mücadelede eski takımına karşı ilk 11’de sahaya çıkan ve ligdeki ilk golünü atan Sefa Yılmaz, adeta patlama yaptı. Trabzonspor’un galibiyetinde ciddi payı bulunan 26 yaşındaki gurbetçi futbolcu, çok özel açıklamalarda bulundu.  Geçtiğimiz sezonu çok iyi geçirdiğini vurgulayan Sefa, “7 gol atmış, bulduğum şansı güzel değerlendirmiştim. Bu sezon başında da fizik durumum gayet iyiydi. Ancak benim elimde olmayan nedenlerden dolayı oynatılmadım. İsmini vermek istemediğim ve şu anda kulüpte olmayan bazı kişiler yüzünden çok sıkıntılar yaşadım. İdmanlarda etkili olmama rağmen bazen kadroya bile alınmıyordum. Psikolojik olarak çok yıpranmıştım. Sonuçta robot değil, insanız. Devamında ufak sakatlıklar da oldu. Ama asla pes etmedim” dedi.

Rizespor: ‘Yağ yakanlar mazot yaksın’
Hikmet Karaman,oyuncu tercihindeki kararlarını eleştirenlere yüklendi. Eksiklerden yana çok sıkıntı çektiklerini dile getiren Karaman, “Kweuke, İsmael ve Sercan’ın sakatlıkları bizi olumsuz etkiledi. Üçü de banko oynayan futbolcularımızdı. Biz devre arası transferi yapamadık. Normalde 1-1 devam eden maçı kaybetmememiz gerekirdi. Ancak bunlar futbolda oluyor. Sivasspor’a mağlup olduk ve şimdi Antalya ile çok önemli ve kritik bir maç daha oynayacağız. Futbolun doğasında eleştiri var. Ama bir şeyden anlamayan ulemalar başka türlü düşünüyor. Sonra gelip burada bize yağ yakıyor. Şimdi yağ yakmayacaksın, git mazot yak” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor